Over ons

Wij streven naar goed georganiseerd onderwijs, zo heeft u meer tijd voor onderwijs.

Wat doet Anna Ontzorgt

Meer tijd voor onderwijs, dat is waar Anna Ontzorgt voor staat en gaat. Onderwijs is nooit af en vraagt om de continue inzet en toewijding van docenten, leerlingen en onderwijsondersteunende professionals. Wij willen bijdragen aan een leer- en werkklimaat waarin alle betrokkenen kunnen excelleren. Aan een onderwijsorganisatie waar professionals vanuit onderwijs en bedrijfsvoering hun krachten bundelen voor de beste kwaliteit van het onderwijs in alle facetten.

Anna Ontzorgt ondersteunt scholen door heel Nederland bij hun roosterprocessen. Wij nemen u deze uit handen wanneer dat gewenst is en zorgen ervoor dat uw processen soepel en probleemloos verlopen. Op deze manier houdt u meer tijd over, die u aan het onderwijs kunt besteden.

Voor scholen in heel Nederland

Voortgezet onderwijs is er in verschillende vormen. Niet voor iedere school is een roostermaker op locatie nodig, omdat er simpelweg te weinig werk is voor een vaste medewerker. Hiervoor is roostering op afstand een goede oplossing. U kunt voor een aantal uur per week een roostermaker inhuren die voor u de roostering verzorgt, zonder dat u hiervoor ruimte op locatie hoeft te hebben. Ook kunt u op deze manier flexibel omgaan met de werktijden van uw roostermaker. Een uur in de ochtend en een uur in de middag kan bijvoorbeeld voor uw school al voldoende zijn om alle wijzigingen door te voeren. 

Wij ondersteunen scholen door heel Nederland bij hun roosterprocessen. Het maken van lesroosters is een vak dat niet iedereen verstaat. Ons team bestaat uit gekwalificeerde roostermakers die gespecialiseerd zijn in roosters voor het voortgezet onderwijs. Wij kijken naar uw situatie en ontzorgen uw roosterprocessen waar u dat nodig heeft. 

Wij zorgen voor het soepel en probleemloos verlopen van uw roosterprocessen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Binnen Anna Ontzorgt hechten wij veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als dienstverlening op afstand dragen wij bij aan reductie van het aantal kilometers voor woon-werkverkeer. Daarnaast zetten wij als onderdeel van Omix Beter Onderwijs ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierin zijn als focus vier speerpunten gekozen die dicht bij onze kernwaarden liggen. Als bedrijf dat zowel werkzaam is in het onderwijs als medewerkers opleidt voor het onderwijs zetten wij ons in voor kwaliteitsonderwijs. Hierbij staat goede gezondheid en welzijn hoog in het vaandel. Daarnaast zetten wij ons in voor eerlijk werk en economische groei en klimaatactie. Lees hoe wij ons inzetten op maatschappelijk gebied op de website van Omix Beter Onderwijs.

Het team van
Anna Ontzorgt

Remco Besselink
Algemeen directeur
Marjoleine Donkersteeg Accountmanager
Shaghayegh van der Ploeg
Opdrachtmanager 
Maaike van der Muil
Roosterspecialist

Meer weten?

Anna Ontzorgt is onderdeel van Omix Beter Onderwijs. Omix streeft naar continue verbetering van de onderwijslogistiek. Onderwijs en onderwijslogistiek zijn twee verschillende vakgebieden, die elkaar nodig hebben. Anna Ontzorgt is hierin expert op het gebied van roostering in het voortgezet onderwijs. In de samenwerking met Omix, en daarbij ook Omix VO Professionals, is er wederzijdse kennisdeling. Mede hierdoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waarborgen wij een goed rooster.

Ge├»nteresseerd in onze samenwerkingen binnen het onderwijs? Neem ook eens een kijkje bij Omix Beter Onderwijs.