Jaarrooster

Met begeleiding op maat is Anna Ontzorgt een partner voor uw onderwijsinstelling.

Jaarrooster nodig

De basis van een goed jaarrooster is de informatie waar het mee gebouwd is. Het is van belang dat informatie op tijd beschikbaar is voor het maken van het rooster. Wij zorgen ervoor dat we die juiste informatie bij u verkrijgen en helpen bij de planning voor het verkrijgen van de informatie. Tijdens gesprekken en een ontmoeting bij u op school ontdekken we samen wat de kern is van het jaarrooster dat past bij uw school.

Het maken van een situatieschets van uw school zorgt ervoor dat wij mogelijke knelpunten naar boven kunnen halen. Deze lossen we samen op. Door jarenlange ervaring kunnen onze experts deze informatie ombouwen tot een passend jaarrooster voor uw onderwijs.

Hoe gaan wij te werk

Iedere school is uniek, met zijn eigen werkwijze. Misschien verloopt op uw school alles soepel en hebt u genoeg aan een door ons opgeleverd jaarrooster. Hebt u behoefte aan meer advies, begeleiding of het overnemen van processen? Dan kunnen wij u daar ook mee helpen. Persoonlijk contact met de expert die aan uw school is gekoppeld, is een belangrijke pijler waarop onze kwaliteit is gebaseerd. Begeleiding op maat is ons handelsmerk. 

Wanneer u met een aanvraag bij ons komt gaan wij met u in gesprek. Samen kijken wij bij welke roostering wij u kunnen ondersteunen. De roostermaker die aan uw school gekoppeld wordt zal bij u langskomen om uw school goed te leren kennen. Zo zorgen wij ervoor dat de roosters passen bij uw school en uw onderwijs. 

Wij waarborgen de continuïteit en kwaliteit van uw roosters.

De voordelen van Anna Ontzorgt

Wij kunnen u het hele jaar door ontzorgen. Bij het maken van het jaarrooster, maar ook met alle andere roosters die gedurende het jaar gemaakt moeten worden. Denk aan dagroosters, perioderoosters, toetsroosters, ouderavondroosters en andere aanvullende roosters. U kunt uw gehele roosterproces bij ons uitbesteden. Een bekend probleem voor scholen is het feit dat kennis gemakkelijk verloren kan gaan bij uitval van uw roostermaker. De continuïteit en kwaliteit van de schoolprocessen komen zo in gevaar. Wij gaan zorgvuldig en gestructureerd te werk met de gegevens van uw school. Zo kunnen wij continuïteit en kwaliteit waarborgen wanneer wij uw roosters verzorgen. Bij behoefte aan tijdelijke ondersteuning zorgen wij voor een goede overdracht naar uw nieuwe of terugkerende roostermaker.

Als onderdeel van Omix Beter Onderwijs, heeft Anna Ontzorgt een groot netwerk waarin wederzijdse kennisdeling wordt gestimuleerd. Mede hierdoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waarborgen wij een goed rooster. Naast deze kennisdeling heeft dit netwerk als voordeel dat Anna Ontzorgt met u mee kan denken bij de inrichting van uw roosterprocessen. Bijvoorbeeld wanneer de situatie van uw school veranderd en u behoefte heeft aan een (tijdelijke) roostermaker op locatie.

Wilt u meer weten, of onze hulp inschakelen bel naar 085 0220 778 
of neem contact met ons op via de mail.

Marjoleine Donkersteeg

Uitgelicht