Dagrooster

Wij zorgen het hele jaar door voor rust en zekerheid betreffende de dagroosters.

Dagrooster nodig

Bij piekmomenten of onverwachte uitval van de roostermaker moet u vaak een beroep doen op uw overige medewerkers en wordt het rooster kwetsbaar. De dagelijkse wijzigingen op het rooster moeten verwerkt worden om onrust en chaos op de school te voorkomen. Het hele jaar door zonder zorgen, maar wel de zekerheid hebben dat uw dagroosters op tijd klaar zijn.

Dit kan door de inzet van een roostermaker uit ons centraal roosterbureau. U hoeft geen beroep meer te doen op medewerkers die onvoldoende ervaring hebben met het vak van de roostermaker, waardoor kernactiviteiten blijven liggen. Bij uitval zorgen wij direct voor vervanging waardoor de continuïteit van het rooster geborgd is.

Hoe gaan wij te werk

We nemen de tijd om uw school te leren kennen en goede afspraken te maken. Iedere school heeft zijn eigen spelregels, voorwaarden en uitzonderingen, dat maakt het roosteren zo uitdagend! We kijken samen welke aanpak het beste past bij uw school. Misschien zoekt u tijdelijke vervanging voor uw eigen roostermaker, of wilt u uw eigen roostermaker ontzorgen door de last van dagelijkse wijzigingen weg te nemen. Wellicht bent u op zoek naar een langdurige samenwerking waarbij u geen roostermaker op locatie meer nodig hebt. Wat uw vraag ook is, samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing!

Anna Ontzorgt heeft gekwalificeerde roostermakers in dienst die vanuit een centrale plaats in het land werken voor scholen in het voortgezet onderwijs. Dit houdt in dat zowel ‘s ochtends als ‘s middags alle roosterwijzigingen voor die dag worden doorgevoerd in het systeem zodat er steeds een actueel rooster is.

Wij kijken samen welke aanpak het beste past bij uw onderwijs.

De voordelen van Anna Ontzorgt

De dagelijkse verwerking van wijzigingen in het rooster is belangrijk voor het soepel verlopen van een lesdag. Wij zorgen ervoor dat dit proces zo goed mogelijk verloopt. Vanuit ons centrale roosterbureau kunnen wij de dagroostering volledig voor u verzorgen. Zo kunnen wij zeer efficiënt werken en u tijd en kosten besparen, zonder op kwaliteit in te hoeven leveren.

Naast de dagroostering kunnen wij ook uw andere roosterprocessen uit handen nemen waar en wanneer gewenst. Denk hierbij aan jaarroosters, perioderoosters, toetsroosters, ouderavondroosters en andere aanvullende roosters. U kunt uw gehele roosterproces bij ons uitbesteden. Wij gaan zorgvuldig en gestructureerd te werk met de gegevens van uw school zodat de kennis altijd beschikbaar blijft. Zo kunnen wij continuïteit en kwaliteit waarborgen wanneer wij uw roosters verzorgen. Bij behoefte aan tijdelijke ondersteuning zorgen wij voor een goede overdracht naar uw nieuwe of terugkerende roostermaker.

Anna Ontzorgt is onderdeel van Omix Beter Onderwijs. Dit resulteert in een groot netwerk waarin wederzijdse kennisdeling wordt gestimuleerd. Mede hierdoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en waarborgen wij een goed rooster. Naast deze kennisdeling heeft dit netwerk als voordeel dat Anna Ontzorgt met u mee kan denken bij de (her)inrichting van uw roosterprocessen, bijvoorbeeld wanneer de situatie van uw school veranderd en u behoefte heeft aan een (tijdelijke) roostermaker op locatie.

Wilt u meer weten, of onze hulp inschakelen bel naar 085 0220 778 
of neem contact met ons op via de mail.

Marjoleine Donkersteeg

Uitgelicht